Apparaten en accessoires
Pistache en amandel filo spiraal
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
12 porties
Ingrediënten
Filo spiraal
-
amandelen, gepeld100 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten125 g
-
citroen enkel de fijne zeste1
-
poedersuiker125 g
-
eiwit (medium)1
-
poedersuiker om te bestuiven
-
boter in blokjes100 g
-
filodeeg8 vellen
-
eierdooier (medium)1
-
gemalen kaneel1 snuifje
-
amandelvlokken15 g
Siroop
-
sinaasappelsap75 g
-
honing140 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
4853 kJ /
1160 kcal
Vetten
79 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
100 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Pizzadeeg
1u.
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Dracula bloed
Geen beoordelingen
Cheesecake likeur
10min
Yoghurt met chocolade
12u. 25min
Gazellehoorns
1u.
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2u. 35min
Amandelpasta
1u. 10min
Brioche
5u.
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min